Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ: ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ & ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην Κω

09/07/2020
29 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ :ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ ΚΑΙ ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ ΚΟΙΝΗ Η ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΎ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ

Η ισχύς εν τη ενώσει, για τα δύο αθλητικά σωματεία που καλλιεργούν τον κλασικό αθλητισμό στη Κω.
Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ και ο ΓΣ ΙΠΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ, δύο ιστορικά σωματεία που μέσα από αυτά έχουν αναδειχθεί μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες που έχουν κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα των αθλητικών διοργανώσεων .

Τα διοικητικά συμβούλια σε άψογη συνεργασία με τους έμπειρους και καταξιωμένους γυμναστές και προπονητές που έχουν αναλάβει την προετοιμασία των τμημάτων υποδομής και των αγωνιστικών τμημάτων,δρεπουν τους καρπούς των επιτυχιών των παιδιών που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν συστηματικά με τον κλασικό αθλητισμό.

Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι ο επιστημονικός τρόπος που μεταδίδονται οι προπονητικες γνώσεις στους αθλητές από τους γυμναστές – προπονητές των δύο συλλόγων.

Η άριστη σχέση μεταξύ των αθλουμενων παιδιών και των προπονητών τους βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην εκτίμηση και φυσικά στον σεβασμό της ανθρώπινης φύσης και αξιοπρέπειας.

Το μέλλον του κλασικού αθλητισμού της Κω και κατ’ επέκταση της Δωδεκανήσου προμηνύεται λαμπρό.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ