Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΑΜΕ «ΑΠΩΝ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

09/07/2020
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, την αγανάκτηση, τον θυμό μου και την απογοήτευση που νιώθω για την κοινωνία του Νησιού μας. Μπορεί τις περισσότερες φορές να τα βάζω με τους πολιτικούς μας, όμως δεν είμαστε και εμείς οι πολίτες άμοιροι των ευθυνών.

Για ακόμα μία φορά έγινε μία κινητοποίηση στο νοσοκομείο μας, για την άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο τομέας της υγείας στην Κω. Για ακόμα μία φορά όμως, αυτοί που παραβρέθηκαν δεν ξεπερνούσαν τους 60-70. Είναι δυνατόν το νούμερο ένα πρόβλημα στο νησί να έχει τέτοια αποδοχή στην κοινωνία; Όλοι μας φωνάζουμε ότι έχουμε παράπονα για το νοσοκομείο, όμως την ώρα που πρέπει να το φωνάξουμε, τότε σιωπάμε. Ειδικά φέτος που το πρόβλημα της υγείας παγκοσμίως , μας έδειξε πόσο ευάλωτοι είμαστε και ενώ οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν δούλευαν, δεν ήρθαν ούτε καν να δώσουν ένα απλό «παρών» στον αγώνα που γίνεται. Πώς γίνεται να ζητάμε μετά να αλλάξει η κατάσταση;

Πάμε τώρα και στους πολιτικούς. Πού ήταν να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων στο νοσοκομείο; Όλοι τους σχεδόν απόντες για ακόμα μία φορά…

Στα λόγια όλοι είναι καλοί. Όλοι έλεγαν για τα προβλήματα υγείας, όμως δεν τους έχω δει καμία φορά να έρχονται στις κινητοποιήσεις.

Δυστυχώς, βλέπω ότι ακόμα και ο κόσμος ν χαλάσει (που χάλασε τελικά) δεν κουνιέται φύλλο. Οι καφετέριες ήταν γεμάτες και έβλεπαν τα λίγα άτομα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση να παλεύουν για όλους μας. Εύχομαι όλοι αυτοί να ένιωσαν ντροπή που εκείνοι κάθονταν και άλλοι πάλευαν γι’ αυτούς.

Ω Κως, του Ιπποκράτη χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα…


Y.Γ.: Έλεος πια με το θέμα της αποκατάστασης των εκκλησιών μας από το σεισμό. Πόσο πια υπομονή να κάνεις όταν ακούς ότι συνέχει το θέμα κολλάει; Γιατί το έργο δεν το είχε αναλάβει ο Δήμος, μόνο άφησε την Περιφέρεια, που όλοι γνωρίζουμε ότι στα έργα της παρουσιάζει μεγάλη καθυστέρηση. Ας επέμβουν οι αρμόδιοι να λυθεί αυτό το ζήτημα. Πέρασαν 3 χρόνια και ακόμα τίποτα.

Τα λεφτά που έστειλε η Κυπριακή Δημοκρατίας στην Περιφέρεια για την Κω, που πήγαν; Ποιος πήρε απόφαση για το που θα πάνε; Περιμένω με ενδιαφέρον μία απάντηση από κάποιον (Έπαρχο, Περιφερειάρχη κ.α)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ