Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

Η μεγάλη μπίζνα του μεταναστευτικού

07/02/2020
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι δουλειές με το μεταναστευτικό καλά κρατούν. Κάθε μέρα και χειρότερα. Τι να σχολιάσει κανείς για τα όσα βιώνουν οι άνθρωποι στη Λέσβο. Ξεσηκώνονται οι μετανάστες, διαμαρτύρονται οι κάτοικοι και η κυβέρνηση συνεχώς μιλά για ένα σχέδιο που δεν εφαρμόζεται πουθενά.

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση όσοι έχουν οικονομικό όφελος για αυτή τη χαώδη κατάσταση στα νησιά. Σχεδιάζονται ολόκληρες πόλεις τη στιγμή που το ολοκαίνουργιο Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας δεν έχει λειτουργήσει ποτέ όπως έπρεπε. Παραδόθηκε το 2008 θυμίζω. Μισό εκατομμύριο θα δοθεί για ένα πλωτό φράχτη την ώρα που ειδικά στην Κω έχουμε τόσα προβλήματα. Ένα ευρώ δεν έχει δοθεί να κουνηθεί μία πέτρα από τις σεισμόπληκτες εκκλησίες και αρχαία. Ειλικρινά δεν πιστεύω πλέον κανέναν. Money makes the world go around λένε οι Αμερικανοί και έχουν απόλυτο δίκιο. Όσο κινείται το χρήμα, τόσο το πρόβλημα θα διογκώνεται και εμείς θα παρακαλούμε για αναβάθμιση της υγείας στην Κω, καμιά σχολή , άντε και κανένα δρόμο.


Ρινγκ το δημοτικό συμβούλιο

Το τι έγινε κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης τα είδαμε, τα ακούσαμε, τα διαβάσαμε. Το θέμα είναι τι έγινε κατά την διάρκεια της διακοπής. Ψιθυρίζεται πάντως ότι η κατάσταση ξέφυγε αρκετά και φτάσαμε ένα τσακ πριν από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.

Λυπηρά αυτά που μαθαίνουμε. Τουλάχιστον ακολουθείστε το δρόμο της Πελόσι και του Τραμπ και κάντε κάτι πιο θεαματικό. Σκίστε χαρτιά, γυρίστε πλάτες και τέτοια. Μην μας πουν και τίποτε τριτοκοσμικούς.


Ποιοι ψιθυρίζουν για νέα παράταξη

Μιας και είμαστε πάντως στο θέμα τελευταία πολλοί που έχουν λόγο και πολιτική άποψη μου ψιθυρίζουν ότι κάτι καινούργιο ψήνεται στον χώρο των δημοτικών παρατάξεων. Φαίνεται, έτσι μεταφέρουν τουλάχιστον ότι υπάρχει δυσαρέσκεια ως προς το χειρισμό κάποιων θεμάτων από τη δημοτική αρχή. Άλλοι πάλι αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουμε και ρήξεις οι οποίες σύντομα θα βγουν μπροστά. Ίδωμεν…


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ