Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

Περί ντιμπέιτ ο λόγος ...

23/05/2019
6 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την τηλεμαχία ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους την ήθελαν οι πολίτες κάτι που φάνηκε εκ των υστέρων. Δεν είναι τυχαίο ότι για ημέρες είναι πρώτο θέμα συζήτησης σε παρέες ακόμη και νέων. Ειδικά οι νεώτεροι που δεν έχουν στενή σχέση με τα πολιτικά ζητήματα του τόπου μας, είδαν με μία πιο ψύχραιμη ματιά τις τοποθετήσεις των επικεφαλής και ενδεχομένως έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα και το ντιμπέιτ παίξει καθοριστικό ρόλο στο καθορισμό της ψήφου τους.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους δημοσιογράφους που έβαλαν πλάτη, συμμετείχαν σε όλες τις προεκλογικές διαδικασίες ( είτε κάνοντας ερωτήσεις, είτε καλύπτοντας δημοσιογραφικά τους προεκλογικούς διαλόγους). Οι τελευταίοι μήνες είναι αρκετά εξοντωτικοί για τον κλάδο μας καθώς πολλοί οι υποψήφιοι, πολλές οι εκδηλώσεις ατελείωτες οι ώρες δουλειάς που απαιτούνται.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για όλους τους συναδέλφους που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις συμμετέχοντας με επαγγελματισμό στις διαδικασίες ώστε να υπάρξει πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών.


 
 

Προσοχή στην ψήφο σας!

Πριν επισκεφτείτε τα εκλογικά τμήματα αναζητήστε πληροφορίες και ελέγξτε το που ψηφίζετε καθώς οι διαδικασίες φέτος είναι διαφορετικές. Τα εκλογικά τμήματα έχουν αναρτηθεί και δημοσιευτεί και καλό είναι να αναζητήστε πληροφορίες καθώς δεν ψηφίζουμε στα ίδια τμήματα με προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

Επίσης φροντίστε να είστε διαβασμένοι και έτοιμοι στις κάλπες καθώς θα ψηφίσουμε συνολικά 4 φορές. Να έχετε ξεχωρίσει να είστε προετοιμασμένοι καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αντί για δήμο να ψηφίσετε για ευρωβουλή. Καλή επιτυχία σε όλους, χαρείτε την διαδικασία καθώς οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας!


 
 

Καταγγελίες για Χοτ Σποτ

Προβληματισμό προκαλούν τα όσα μεταφέρουν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών στην Κω για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο ταυτοποίησης και υποδοχής. Κάνουν λόγο για «μαχαλά» με παράγκες και διαρροή λυμάτων. Οι αστυνομικοί καταγγέλλουν αδιαφορία υπευθύνων και συνθήκες απαράδεκτες τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους εργαζόμενους. Έχει δημιουργηθεί μια υγειονομική βόμβα στην Κω σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου

Που κάποιοι την άφησαν σκοπίμως να εκραγεί εν μέσω της Τουριστικής περιόδου. Μεταφορές μεταναστών στην Κω για άγνωστους λόγους και κάποιοι σκοπίμως παίζουν με τα νεύρα μας. Σοβαρά τα όσα καταγγέλλουν οι αστυνομικοί και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ