Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σαφάρι για τον κορονοϊό: Σκέψη για χρήση drones πάνω από μπαρ και βίλες

03/08/2020
125 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν διάφορα εναέρια μέσα για να ελέγξουν και να αποτρέψουν τον συνωστισμό σε μπαρ και βίλες.

Τη σκέψη της ΕΛ.ΑΣ να επιστρατεύσει drones και άλλα εναέρια μέσα για να ελέγξει τον συνωστισμό σε μπαρ και δη σε πάρτι που γίνονται σε βίλες νησιών αποκάλυψε και ανέλυσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.


Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν drones που θα πετούν πάνω από μπαρ ή βίλες νησιών στις οποίες πραγματοποιούνται πάρτι παρουσία χιλιάδων ανθρώπων και τα οποία έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα την ελληνική Αστυνομία, πολλώ δε αυτά της Μυκόνου που μοιάζουν ανεξέλεγκτα.

Αυτό υποστήριξε και ο κ. Μπαλάσκας, λέγοντας ότι η παρέμβαση της αστυνομίας σε τέτοιες συναθροίσεις δεν μπορεί να είναι το ίδιο εφικτή για την αποτροπή ή καταστολή τέτοιων φαινομένων και για τον λόγο αυτό "θα χρησιμοποιηθούν από την ελληνική αστυνομία όλα τα μέσα για να μπορέσουμε να συνετίσουμε τους συμπολίτες μας μήπως καταλάβουν πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν και να σταματήσουν ή με το καλό ή με το κακό".

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ