Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Τα Κωακά»… παρουσιάστηκε ο 14ος τόμος, από τον «ΦΙΛΗΤΑ» αφιερωμένος στην αείμνηστη, Περσεφόνη Κουτσουράδη (βίντεο- φωτό)

10/08/2020
163 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία ακόμη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων στο Λαογραφικό Μουσείο το «Χάνι» από τον Πνευματικό όμιλο Κώων ο «Φιλητάς» που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ενεργής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού.

 Ένας όμιλος με τεράστια προσφορά για τον τόπο. Ποιοτικές εκδηλώσεις, ομιλίες, ημερίδες, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδόσεις και πολλά άλλα καταγράφονται στο «ενεργητικό» του που μόνο προσφορά μπορεί να χαρακτηριστεί,  για το νησί μας. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο 14ος τόμος των Κωακών ο οποίος αφιερώθηκε (αναγράφεται και στην σελίδα του βιβλίου) στην αείμνηστη Περσεφόνη Κουτσουράδη. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ομίλου Γιάννης Φραγκούλης και στην συνέχεια πήρε τον λόγο η Ιστορικός – Αρχαιολόγος- Συγγραφέας , Μαρία Τοιυλαντά-Παρισίδη η οποία μίλησε για την Π. Κουτσουράδη και τιμώντας την μνήμη της, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.  

Σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Έπαρχος Κω – Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Σέβη Βλάχου και η Επικεφαλής του Οράματος και Δράση Ιωάννα Ρούφα.  

Οι ενότητες που περιλαμβάνει ο τελευταίος τόμος είναι: Ιπποκρατικά Θέματα, Ιατρική, Ιστορία, Παιδεία, Αρχαιολογία, Προτάσεις ανάπτυξης για την Κω και τα Δωδ/σα και Μετανάστευση. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ