Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Άγριες Μέλισσες»: Πώς «τελειώνει» ο ρόλος του Κυπραίου - Γιάννη Στάνκογλου

02/04/2020
134 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ανακοινώσει ότι δεν θα βρίσκεται στην 2η σεζόν της σειράς, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που «τελειώνει» η ιστορία του.  

         

Ο Γιάννης Στάνκογλου, πριν λίγες μέρες, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι δεν θα βρίσκεται στη 2η σεζόν της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». 

Το περιοδικό «O’ CLOCK» και η δημοσιογράφος Σοφία Τσίρκα δίνουν το απόλυτο spoiler αναφορικά με το μέλλον του Κυπραίου (Γιάννης Στάνκογλου) στο σίριαλ, αναφέροντας ότι ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα στα νέα επεισόδια. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο τον περιεχόμενο του οποίου θα του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του, ο Κυπραίος, ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο και σκότωσε το γιο του. Σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει. 

reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ