Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Μας ζηλεύουν»: Νέο βιβλίο για το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν «ανάβει φωτιές» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

25/07/2020
42 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τεταμένες είναι οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με νέο βιβλίο.

Το βιβλίο «Finding Freedom» υποστηρίζει πως τα ζευγάρια συνομίλησαν ελάχιστα μεταξύ τους στη διάρκεια ενός αρραβώνα στο Westminster Abbey παρόλο που είχαν να ειδωθούν από τον Ιανουάριο, εν μέσω του αντίκτυπου της απόφασης των Σάσεξ να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand είπαν πως στους Χάρι και Μέγκαν «άρεσε να έχουν τον έλεγχο της ιστορίας τους» από τις πρώτες ημέρες του γάμου τους

Όταν τους είπαν πως πρέπει να λειτουργούν υπό τη σκέπη του Μπάκιγχαμ, μετά τον διαχωρισμό των σπιτιών τους με τους Κέιμπριτζ «απογοητεύτηκαν πάρα πολύ» και θεωρούσαν πως η βασιλική οικογένεια «τους ζηλεύει» λόγω της δημοτικότητάς τους, σύμφωνα με την Sun

«Όσο αυξανόταν η δημοτικότητά τους, άλλο τόσο μεγάλωνε και η δυσκολία τους να καταλάβουν γιατί τόσοι λίγοι μέσα στο Παλάτι πρόσεχαν τα συμφέροντά τους. Ήταν βασικός πόλος έλξης για την βασιλική οικογένεια».

Πικρία

Στο βιβλίο περιγράφεται ένα κλίμα πικρίας και απέχθειας ανάμεσα στους Σάσεξ και την βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι ένιωθε «απροστάτευτος» και «υποτιμημένος» από την οικογένειά του και πίστευε πως δεν έπαιρναν στα σοβαρά τα παράπονά του.

Ο Scobie λέει πως ήταν δύσκολο για την Μέγκαν ως μιγάς να μπει στην βασιλική οικογένεια.

Οι Σάσεξ εξέτασαν το ακραίο μέτρο τους να σπάσουν το βασιλικό πρωτόκολλο για να έρθουν σε επαφή με τη βασίλισσα όταν άρχισαν να επιδεινώνονται οι σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Ο Χάρι μίλησε στον πατέρα του, Κάρολο και την γιαγιά του, Ελισάβετ, σχετικά με την ανάγκη του να αλλάξουν τα πράγματα πριν φύγει για τον Καναδά για έξι εβδομάδες στα τέλη του 2019.

«Ένιωθε ταυτόχρονα πως τον χρησιμοποιούν επειδή είναι δημοφιλής, να καταδιώκεται από τον Τύπο λόγω του ενθουσιασμού του πλήθους με αυτό το νέο είδος βασιλικού ζεύγους και να τον κουτσομπολεύουν μέσα στο Παλάτι», αναφέρουν οι συγγραφείς.

Ενώ βρισκόταν στον Καναδά, το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα. Το βιβλίο ισχυρίζεται πως ο Χάρι προσπάθησε να κανονίσει συνάντηση με την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ στις αρχές Ιανουαρίου αλλά του είπαν πως δεν είναι διαθέσιμη πριν το τέλος του μήνα

«Ήθελαν να εξαναγκάσουν τη βασίλισσα»

Μια ιστοσελίδα που σχεδιάστηκε για να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Χάρι και Μέγκαν «ενόχλησε βαθιά» τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και «πλήγωσε τη βασίλισσα», υποστηρίζει το βιβλίο, λέγοντας πως το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναλάβει δράση μετά την δημοσίευση μιας ιστορίας πως επρόκειτο να μείνουν μόνιμα στον Καναδά. 

Οι συγγραφείς του βιβλίου γράφουν πως πηγή της βασιλικής οικογένεια διαψεύδει την διαρροή της ιστορίας, αντιθέτως κατηγορεί το ζευγάρι «επειδή ήταν θυμωμένοι με το Παλάτι στις συζητήσεις που γίνονταν... Ήθελαν να εξαναγκάσουν την απόφαση».


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ