Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας XCO και XCC, με την επωνυμία KOS MTB XCO & XCC RACE.Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή και 1 Νοεμβρίου 2020, αντίστοιχα.Ο αγώνας περιλαμβάνει τις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ και SPORTIVE σε ηλικιακά γκρουπ.Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.Το Σάββατο θα λάβει χώρα στην πανέμορφη τοποθεσία του δάσους της Τσουκαλαριάς με κυκλική διαδρομή στα μονοπάτια γύρω από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και για τις μεγάλες κατηγορίες περιμετρικά σε τεχνική κυκλική διαδρομή με αφετηρία και τερματισμό την εκκλησία.Την Κυριακή θα τρέξουμε στο κέντρο της πόλης , στο πλακόστρωτο με σκαλοπάτια στο τεχνικό σιρκουί που απολαύσαμε τις προηγούμενες δύο χρονιές με τους διεθνείς και διασυλλογικούς αγώνες ΜΤΒ.Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν το δάσος της Τσουκαλαριάς και τον ασφάλτινο δρόμο που συνεχίζει προς το βουνό, να είναι κλειστός για την κυκλοφορία από την 13:00 μέχρι τις 16:00 με διαστήματα που θα μπορούμε να επιτρέψουμε την κυκλοφορία. Την Κυριακή η Βασιλέως Παυλου και η Ιπποκράτους θα είναι κλειστή προς την κυκλοφορία από τις 9:30 έως τις 12:30 για τις ανάγκες του αγώνα.Το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί με το πέρας των συμμετοχών την Δευτέρα 26/10.Ελπίζουμε στην κατανόηση των κατοίκων και να έλθουν να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες για το θέαμα που θα προσφέρουν μικροί και μεγάλοι αθλητές.Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που στηρίζουν τον σύλλογο, το άθλημα και το νησί μας.Attica Group – Blue Star Ferries.Σβύνου Κωνσταντίνα – ξενοδοχείο ΜαριτίναΣταματάκη Θάνο – ΕμπορείαΣερνικό Στράτο – ποδήλαταΑφοί Σταμόγλου – ποδήλαταΟικ. Κακίβελη – ποδήλαταΑπλώς ΑΒΕΕ – ΓαλακτοκομικάΜπίλλης Αντώνη – escape rentalsΓιαουρδήμο Βασίλη – Active & Healthyhttp://cycle365.gr/2020/10/23/kos-mtb-xco-xcc-gia-mia-akomi-xronia-i-podilasia-giortazei-sto-nisi-tou-ippokrati/?fbclid=IwAR0XSczpN1LZJ-5wejYdjIn2OERDpBGqcC1CKK0XB226DV7-ezZpE5ouJsA

  • 23 Οκτωβρίου 2020
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν Νοέμβριος του 2002, ακριβώς 18 χρόνια πίσω, τότε που ο ανήσυχος Χάρης Πασσανικολάκης, συνεπικουρούμενος από τον φίλο του Βαγγέλη Σαρούκο, έθεταν στο Δήμαρχο κ. Φάκκο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω το θέμα της διάσωσης του παλιού Γηπέδου Ανταγόρας (σχετική εικόνα), συνοδεύοντας την επιστολή με εκατοντάδες υπογραφές (μπορεί να δείτε και τη δική σας στις εικόνες).Από τότε η διάσωση του Ανταγόρας πέρασε από 40 κύματα. Οι υποσχέσεις πολλές και οι υπόγειες διαδρομές περισσότερες. Κάποιοι, ορισμένοι, δεν ήθελαν να παραμείνει Γήπεδο. Ευτυχώς, χάρη στο Χάρη και το Βαγγέλη, στα ποδοσφαιρικά σωματεία, με πρώτο τον ΠΑΟ Κω και το Δημήτρη Πικιώνη, τον Όμιλο και τον Γιάννη Μανούσογλου, αλλά και στους παλιούς ποδοσφαιριστές, που μάτωσαν στο χώμα, το... "όνειρό" τους έγινε απατηλό. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο Νίκο Μυλωνά και στη Συμπαράταξη Ελπίδας, που σήκωσαν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ που το ανέδειξαν.18 χρόνια μετά, ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεπείς στη δέσμευσή τους, υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για "πρασίνισμα" και καλώς εχόντων των πραγμάτων το Μάη θα παίζουμε μπαλίτσα.Δικαίωση για όσους το πίστεψαν και μπράβο σε αυτούς που το υλοποιούν.

  • 22 Οκτωβρίου 2020
  • 0 Σχόλια

  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεπ. Στέργος ΧατζηστέργοςΚαθημερινές προπονήσεις των αθλητών του Ποδηλατικού Ομίλου Κω. Ο προπονητής κύριος Ανδρέας Κλημεντος στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδηλάτες του συλλόγου που λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων τους γυμνάζονται βραδυνές ώρες, με αποτέλεσμα ο φυσικός φωτισμός να είναι ανεπαρκής.Οι προπονήσεις γίνονται υπό το φώς ενός μικρού προβολέα προκειμένου να μην χάνονται πολύτιμες προπονητικές μονάδες ειδικά ενόψει των τρεχουσών αγωνιστικών υποχρεώσεων των παιδιών.Η δημιουργία του νέου ποδηλατοδρόμιου θα λύσει οριστικά όλα τα προβλήματα της ποδηλασίας στην Κω,ειδικότερα σε θέματα ασφάλειας των αθλητών της ποδηλασίας.

  • 22 Οκτωβρίου 2020
  • 0 Σχόλια

ΕΞΟΔΟΣ