Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιστολή δυσαρέσκειας απ' τον Έσπερο προς τον ΔΟΠΑΒΣ

23/10/2020
70 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με ανακοίνωση του ο Έσπερος Κω απευθύνεται στον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ., ο οποίος αφαίρεσε προπονητικές ώρες από την ομάδα.

Αναλυτικά: 

'Σε απάντηση της απόφασης του ΔΟΠΑΒΣ να αφαιρέσει από το σωματείο μας, χωρίς προηγουμένως να ερωτηθούμε ή να ενημερωθούμε, ώρες προπόνησης, τις οποίες παραχώρησε στην συνέχεια σε συγκεκριμένο σωματείο με πολύ λιγότερο αριθμό παιδιών, το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν ομόφωνης απόφασης απέστειλε την επισυναπτόμενη επιστολή στους αρμοδίους.

''Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Σε απάντηση του υπ’ αρ. πρωτ. 3380/19-10-20 εγγράφου σας, εκφράζοντας εξ αρχής την δυσαρέσκειά μας αναφορικά με τον τρόπο και την επιλογή αφαίρεσης προπονητικών ωρών από το σωματείο μας για δεύτερη φορά, επισημαίνουμε τα εξής: O Α.Σ. Έσπερος Κω σήμερα αριθμεί εκατόν πενήντα έξι (156) αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 5 έως 14 ετών, τους οποίους έχουμε κατανείμει, σύμφωνα με τις ηλικίες τους, σε δέκα (10) τμήματα. Η εκ μέρους μας χρήση του κλειστού γυμναστηρίου περιορίζεται σε δύο ημίωρα καθ’ όλη την εβδομάδα. Όλες οι προπονητικές μας μονάδες λαμβάνουν χώρα στις ώρες που μας διαθέσατε στο 1ο Γυμνάσιο Κω.

Επισημαίνουμε, αν και ο ίδιος έχετε προσωπική γνώση, ότι την τρέχουσα αθλητική χρονιά κανένας άλλος σύλλογος καλαθοσφαίρισης στην πόλη της Κω δεν αριθμεί τόσους αθλητές στις ακαδημίες του. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ακόμη και αν ήθελε θεωρηθεί ότι είναι πραγματικός ο αριθμός που έχουν δηλώσει τα λοιπά σωματεία της πόλης της Κω, σημαντικός αριθμός των συγκεκριμένων παιδιών προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο.

Η απόφασή σας να μας αφαιρεθούν συγκεκριμένες ώρες από το εβδομαδιαίο προπονητικό μας πρόγραμμα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του σωματείου μας. Οι συγκεκριμένες ώρες που μας αφαιρέσατε, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, αφορούν δύο τμήματα που αποτελούνται από τριάντα οχτώ (38) συνολικά παιδιά ευαίσθητων ηλικιών (7, 8, 9 και 10 ετών), οι γονείς των οποίων έχουν προσαρμόσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους, ήδη ενάμιση μήνα πριν, όταν και ξεκίνησαν οι προπονήσεις των τμημάτων μας.

Φρονούμε ότι θα ήταν ευπρεπές και δίκαιο, χωρίς σε καμία περίπτωση να επιθυμούμε να σας υποκαταστήσουμε, να μας είχε ζητηθεί η έκφραση γνώμης, μη δεσμευτικής, ως προς ποιες ώρες θα ήταν δυνατόν να αφαιρεθούν, με την λιγότερη ζημία για το σωματείο μας και ειδικότερα για τις 156 οικογένειες που μας έχουν εμπιστευθεί τα ανήλικα παιδιά τους. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι σε προηγούμενο αίτημά μας για μετακύλιση του προγράμματος του κλειστού γυμναστηρίου για 15 λεπτά, ώστε να μπορεί το τμήμα των Παίδων μας να προπονηθεί μία ωριαία προπονητική μονάδα, ζητήσατε τη συναίνεση των υπολοίπων σωματείων, οι οποίοι αρνήθηκαν και ως εκ τούτου το αίτημά μας απορρίφθηκε.

Ζητάμε από εσάς να διαπιστώσετε την πραγματική χρήση που κάθε σωματείο κάνει στο χώρο του Γυμνασίου, ώστε να διαπιστώσετε τις πραγματικές ανάγκες εκάστου ενός. Είναι τουλάχιστον οξύμωρο, σωματείο να αιτείται και να λαμβάνει παραπάνω ώρες προπόνησης, όταν το ίδιο σωματείο αφήνει κενές ώρες προπόνησης, όπως έκανε και την προηγούμενη αθλητική χρονιά. Ζητάμε, περαιτέρω, να επανεξετάσετε το ζήτημα της αφαίρεσης των συγκεκριμένων ωρών από το σωματείο μας, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες εκάστου σωματείου, όπως εξ αρχής πράξατε, και την πραγματική ποσότητα των αθλητών που έχει έκαστο στις ακαδημίες του''

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ