Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΑΛΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: ΜΠΑΛΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΑΗ - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ

22/10/2020
74 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Συνεπής ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς - ΜΠΡΑΒΟ

Ήταν Νοέμβριος του 2002, ακριβώς 18 χρόνια πίσω, τότε που ο ανήσυχος Χάρης Πασσανικολάκης, συνεπικουρούμενος από τον φίλο του Βαγγέλη Σαρούκο, έθεταν στο Δήμαρχο κ. Φάκκο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κω το θέμα της διάσωσης του παλιού Γηπέδου Ανταγόρας (σχετική εικόνα), συνοδεύοντας την επιστολή με εκατοντάδες υπογραφές (μπορεί να δείτε και τη δική σας στις εικόνες).
Από τότε η διάσωση του Ανταγόρας πέρασε από 40 κύματα. Οι υποσχέσεις πολλές και οι υπόγειες διαδρομές περισσότερες. 
Κάποιοι, ορισμένοι, δεν ήθελαν να παραμείνει Γήπεδο. Ευτυχώς, χάρη στο Χάρη και το Βαγγέλη, στα ποδοσφαιρικά σωματεία, με πρώτο τον ΠΑΟ Κω και το Δημήτρη Πικιώνη, τον Όμιλο και τον Γιάννη Μανούσογλου, αλλά και στους παλιούς ποδοσφαιριστές, που μάτωσαν στο χώμα, το... "όνειρό" τους έγινε απατηλό. 
Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο Νίκο Μυλωνά και στη Συμπαράταξη Ελπίδας, που σήκωσαν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ που το ανέδειξαν.
18 χρόνια μετά, ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεπείς στη δέσμευσή τους, υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου για "πρασίνισμα" και καλώς εχόντων των πραγμάτων το Μάη θα παίζουμε μπαλίτσα.
Δικαίωση για όσους το πίστεψαν και μπράβο σε αυτούς που το υλοποιούν.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ