Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ… ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

27/05/2020
648 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μόνο έκπληξη δεν πρέπει να προκαλεί η απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού να κατατάξει την Κω στην μεσαία κατηγορία ασφαλείας λόγω των δομών υγείας.

Απ’ ότι φαίνεται, μάλλον βάλαμε και μέσο για να μας βάλουν σε αυτή την κατηγορία, αφού η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να μας βάλουν στην πιο χαμηλή βαθμίδα.

Πώς δικαιούσαι κάτι καλύτερο όταν την εποχή του κορωνοϊού, δεν έχεις πνευμονολόγο στο Νοσοκομείο, όταν δεν έχεις Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όταν το Κ.Υ. Αντιμάχειας στηρίζεται σε έναν μόνο μόνιμο γιατρό (που δίνει καθημερινά αγώνα), όταν ψάχνεις άτομα για να καλυφθούν οι βάρδιες του ασθενοφόρου, όταν έχεις σημαντικές ελλείψεις σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό…

Άρα απ’ ότι φαίνεται, ο συμπατριώτης μας Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, μάλλον έβαλε το χεράκι του, ώστε να μην μπούμε στην κατώτατη βαθμίδα.

Αυτό βέβαια που μου προκαλεί έκπληξη, είναι η αντίδραση των τοπικών παραγόντων (μόνο ο Περιφεριάρχης αντέδρασε), που είτε δεν έδωσαν καμία σημασία στο θέμα, είτε επιτέθηκαν στην Κυβέρνηση για την απόφασή της αυτή. Αντί να «επιτεθούν» στην Κυβέρνηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο χώρος της Υγείας στην Κω και να απαιτήσουν εδώ και τώρα λύσεις (η μοναδική ουσιαστική λύση είναι το νέο νοσοκομείο), τους έκαναν «ντα» και εκνευρίστηκαν, για κάτι που στην ουσία είναι η ωμή αλήθεια.

Κύριοι, καλό είναι το «φαίνεσθαι», αλλά πιο σημαντικό είναι το «είναι». Ετσι λοιπόν, εμείς δεν θέλουμε να «φαινόμαστε» ασφαλής προορισμός για τους επισκέπτες και τους κατοίκους, αλλά να είμαστε. Και εκεί πρέπει να ρίξετε όλοι το βάρος σας.

Όλοι μαζί λοιπόν (τοπικοί φορείς, βουλευτές, Περιφερειάρχης) ας ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παλέψουν για το νέο νοσοκομείο, που πρέπει να αποτελέσει τον πρωταρχικό στόχο για το νησί.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυκαθημενοσμος 27/05 - 13:05
τουριστογιατροι απο τα LIDL
Αγαπητέ Γιώργο οταν σαν πολίτη δεν σε υποψιαζει το γεγονός οτι οταν ο αφού δεν σας υποψιασε το γεγονός όταν ο Μητσοτάκης βρέθηκε στην Κω και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου παρίστατο και ενώπιον του νυν πρωθυπουργού συνέβη το περιστατικό λιποθυμίας και δεν υπήρχε απογευματινή βάρδια στο ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο και αναγκάστηκε ο ταξίαρχος να παρέμβει ώστε να διακομισθεί με αυτό του στρατού, και ενώ ήταν αντιπολίτευση τότε έβγαλε μούγκα στην στρούγκα , ενώ έπρεπε να το κάνει κυρίαρχο θέμα στην ενημέρωση για την περιοδεία του στα νησιά , τότε έπρεπε να απαιτήσετε τώρα δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ