Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

11/02/2020
232 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την ώρα που η Κυβέρνηση επιτάσσει εκτάσεις για τις κλειστές δομές θυμίζοντας μας άλλες «εποχές», συνεχίζει να μας κοροϊδεύει, χωρίς ίχνος ντροπής, με την αποσυμφόρηση των νησιών.

Την είχε θέσει ως πρώτο στόχο, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση, την έθεσε ξανά ως πρώτο στόχο τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε, συνεχίζει να την έχει ως πρώτο στόχο σήμερα ( εφτά μήνες μετά) και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να την έχει ως πρώτο στόχο μέχρι, το 202… αφού, ποτέ δεν θα την υλοποιήσει, αλλά θα την έχει μόνο ως στόχο.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τις μέχρι τώρα πράξεις της, αφού δεν είναι ικανή να πραγματοποιήσει όλο αυτό το διάστημα τον πρώτο της στόχο. Άρα, ομολογεί την αποτυχία της στο μεταναστευτικό. Πώς να θεωρείς ότι χειρίζεσαι καλά το μεταναστευτικό, όταν δεν μπορείς να βρεις λύση στον πρώτο σου στόχο;

Αδυνατεί να βρει λύση για την μεταφορά των μεταναστών και των προσφύγων στην ενδοχώρα και καταφεύγει στην εύκολη λύση, να τους εγκλωβίσει στα νησιά, αδιαφορώντας για τα όσα έχουν περάσει (τόσο οι μετανάστες –πρόσφυγες όσο και οι τοπικές κοινωνίες) από την όλη αυτή κατάσταση.

Έχει αλλάξει σε αυτούς τους 7 μήνες 3-4 φορές σχεδιασμούς, αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν καθόλου έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Και η ουσία, είναι ότι προχωράει κανονικά τις κλειστές ή καλύτερα ελεγχόμενες (αφού και σε αυτό έκανε άλλαξε γνώμη) δομές στα νησιά, χωρίς να έχει προηγηθεί η αποσυμφόρηση.

Τι σημαίνει αυτό; Κλάφτα μου Χαράλαμπε, Τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανθή 14/02 - 20:26
Η κοροϊδία της κυβέρνησης
Έτσι όπως τά λες Στάθη είναι!!! Ότι και αν κάνουμε δεν τους αλλάζουμε γνώμη και ξύλο που φάγαμε παλιά τίποτα δεν έγινε! Γι αυτό τώρα δεν κάνουμε τίποτα και δεχόμαστε τη μοίρα μας!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ