Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟ «ΔΩΡΟ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

27/02/2020
296 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ξύλο και δακρυγόνα… αυτό ήταν το «δώρο» της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους νησιώτες, που όλα αυτά τα χρόνια έχουν σηκώσει στις πλάτες τους, το μεγαλύτερο μέρος του μεταναστευτικού προβλήματος της Χώρας.

Μπορεί οι προεκλογικές δεσμεύσεις του σημερινού Πρωθυπουργού να ήταν τελείως διαφορετικές από τις σημερινές του πράξεις, όμως δυστυχώς, αυτό το έργο, εμείς οι Νησιώτες το έχουμε ξαναδεί.

Απ’ ότι φαίνεται η Κυβέρνηση, είτε λόγω ανικανότητας, είτε επειδή στα Νησιά οι ψήφοι είναι πολύ λιγότεροι απ’ ότι στην Ηπειρωτική Ελλάδα (γι’ αυτό και δεν προχωράει την δημιουργία δομών εκεί) αποφάσισε με το έτσι θέλω να προχωρήσει στην δημιουργία κλειστών κέντρων στα νησιά, παρά τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Φαίνεται όμως, ότι δεν περίμενε τόσο «αντίσταση» και έτσι αναδιπλώθηκε και εκεί που τερματίστηκε ο διάλογος με τους νησιώτες, τώρα, μετά και την πανελλήνια κατακραυγή από τα επεισόδια, καλεί τους νησιώτες ξανά σε διάλογο.

Βέβαια, όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, ώστε να πέσουν για λίγο διάστημα οι τόνοι και μετά πάλι τα ίδια. Είναι αποφασισμένη η Κυβέρνηση να «θυσιάσει» τα νησιά, για να σωθεί η χώρα.

Είναι απλά τα πράγματα, η Ευρώπη θυσιάζει την Ελλάδα για να σωθεί η ίδια, η Ελλάδα θυσιάζει τα νησιά για να σωθεί ως χώρα και η Κως θυσιάζει το Πυλί για να σωθεί ως νησί. Έτσι ακριβώς είναι, όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε…

Υ.Γ.: Και πάνω που νιώθω οργισμένος, ευτυχώς έρχονται και οι δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που με κάνουν και γελάω λίγο. Καταδικάζουν λέει τα επεισόδια και την αποστολή των ΜΑΤ στα Νησιά. Φαίνεται έχουν ξεχάσει τι έκαναν οι ίδιοι πριν λίγα χρόνια στην Κω.

Αλλά τώρα βλέπετε, έχουν άλλη καρέκλα και όχι αυτή της εξουσίας…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ