Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

ΠΡΟΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ…

23/04/2020
571 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Για ακόμα μια Δημοτική περίοδο, δυστυχώς, βλέπουμε ότι η έννοια «ομόνοια», τουλάχιστον σε βασικά ζητήματα που αφορούν όλο το νησί, είναι άγνωστη για όλους, τόσο για την Δημοτική Αρχή, όσο και για την Αντιπολίτευση.

Και λες, άντε τις προηγούμενες φορές, η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη όσο η σημερινή, όπου έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και ίσως τότε να υπήρχε ένα ελαφρυντικό.

Σήμερα, όμως, όπου μπορεί να βιώσουμε την χειρότερη οικονομική κρίση που αντιμετώπισε ποτέ η Κως, αφού ο τουρισμός που αποτελεί την βασική πηγή οικονομίας του νησιού, δεν είχε πληγεί, ποτέ περισσότερο απ’ ότι σήμερα, τέτοιες συμπεριφορές, δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

Είναι δυνατόν να μην μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι, οι Δημοτικές παρατάξεις και να καταθέσουν όλες, τις προτάσεις τους, για τα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης και επανεκκίνησης του τουρισμού;

Είναι δυνατόν να κάνει ο καθένας μόνος του, το δικό του «παιχνίδι» σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου;

Αυτή νομίζουν ότι ήταν η εντολή που τους έδωσε η Κωακή κοινωνία;

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι τους «παλικαρισμούς» και να σταματήσουν να το παίζουν παντογνώστες και ας καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για το καλό του τόπου, το οποίο είναι στην ουσία και το δικό τους καλό.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για «εγωισμούς» και ας το καταλάβουν όλοι.

Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει όπως πάντα η Δημ. Αρχή, η οποία πρέπει να αποδείξει ότι διαφέρει από τις προηγούμενες, οι οποίες δυστυχώς ακολούθησαν τον μοναχικό τους δρόμο και αυτό το πλήρωσαν ακριβά, με τον κόσμο τελικά να τους τιμωρεί στις εκλογές.

Κύριοι, η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ποτέ. Μην φανείτε κατώτεροι των περιστάσεων…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Θεόφιλος 24/04 - 22:13
Μπα !
Ας μην παρέχονται καλύψεις σε τέως , μπλα μπλα διχάζει δεν ενώνει , ας έχει και ενωτικό τίτλο . Άρθρο ... οβερ
Μάρκος 23/04 - 23:32
23.4.
Σηνφωνο να κάτσουν ούλοι σε ένα τραπέζι Έτσι δείξουν αν αγαπούν Το Νησί μας
Ανώνυμοςθωμας Γεωργιου 23/04 - 22:31
..
Ποσο δικιο εχεις?ΔΥΣΤΗΧΩΣ...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ