Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατάληψη του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου από τους μαθητές για τις ελλείψεις στην παιδεία

28/09/2020
50 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με κεντρικό σύνθημα «Λεφτά για την παιδεία και την υγεία», μπήκε στο «χορό» των καταλήψεων και η Κάλυμνος, καθώς από σήμερα το πρωί οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική που ασκείται σε σχέση με τα ελλιπή μέτρα ενάντια στην πανδημία, στο χώρο της παιδείας.Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Καλύμνου (πρώην Ψιλιανή), διαμαρτύρονται, όπως εκατοντάδες σχολεία στην Ελλάδα, για τις ελλείψεις στην παιδεία, την χρηματοδότηση του κράτους που δεν στρέφεται στις πραγματικές ανάγκες για την εκπαίδευση και την υγεία, το «στρίμωγμα» σε μεγάλα τμήματα και την μείωση σε 15 του αριθμού των μαθητών, προσλήψεις εκπαιδευτικών αλλά και την ενίσχυση του χώρου της υγείας.

Να επισημανθεί πως η Ελλάδα, είναι η μόνη χώρα της Ε.Ε. στην οποία εν μέσω πανδημίας αυξήθηκε ο αριθμός των μαθητών στις τάξεις, μειώθηκαν οι παροχές και οι δαπάνες για την υγεία, δίνοντας ταυτόχρονα χρήματα στα ΜΜΕ για να προωθήσουν … κοινωνικά μηνύματα.

https://palmostiskalymnou.blogspot.com/2020/09/2_28.html?spref=fb&fbclid=IwAR3HS3MgBp-m8WTs14g8WiLPnxYK-l-b46cx44Hw21mzE6zQcd9zkWtiMLw

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ