Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ»… Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ

02/10/2020
2440 Εμφανίσεις
4 Σχόλια


Η λέξη που ακούστηκε τις περισσότερες φορές κατά την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού κ. Μενδώνη στην Κω ήταν «κλείστε τις κάμερες».

Η Υπουργός, αλλά κυρίως η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Υπουργείου κ. Άννα Παναγιωταρέα, δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να κάνουν την δουλειά τους και κάθε λεπτό μας διέταζαν να κλείσουμε τις κάμερες λες και δεν έπρεπε ο απλός πολίτης να ακούσει την ενημέρωση των αρμοδίων προς την Υπουργό, για την πορεία των έργων, ενώ δεν μας άφηναν να τραβάμε ούτε φωτογραφίες.

 Μάλιστα η κ. Παναγιωταρέα (δημοσιογράφος στο επάγγελμα) απαίτησε από τον Δήμαρχο Κω να μην αφήσει την κάμερα της Δημοτικής Τηλεόρασης να μπει στο κάστρο (αίτημα που έγινε δεκτό από τον Δήμαρχο).

Είναι πάντως η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι τύχαμε τέτοιας αντιμετώπισης σε επίσκεψη Υπουργού στην Κω. Τουλάχιστον, στην πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη, οι άνθρωποι έριξαν “άκυρο” στους δημοσιογράφους και δεν μας άφησαν να παρακολουθήσουμε την σύσκεψη με τους φορείς, αλλά τουλάχιστον ήταν ευγενέστατοι .


Στάθης Πιτσης

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
ουνα φατσα ουνα ράτσα 03/10 - 08:51
υπερκφυγές
μια χαρά κολλάνε από τις πλατείες των αγανακτισμένων και εντεύθεν συζούν και βασιλεύουν σε ενα καθεστώς μεταμοντέρνας πολιτικής μπούρδας και γυρολόγων
Ξανθίππη Αγρελλη 02/10 - 23:24
Δημοσιογραφία
Αυτό και αν είναι φημωση του τύπου ιδίως απο συναδέλφους. Θυμίζει αυταρχικες φασιστικες εποχές. Πάντως όχι δημοκρατικές. Πρεπει να καταγγελθεί για να μην επαναληφθεί.
Ανώνυμος 02/10 - 15:33
Ομερτά
Έχουν χάρη που είναι στον πάγκο
Γιάννης. 02/10 - 14:04
Πολίτης
Φίλε μου Στάθη μη δίνεις σημασία. Θα κάνει ενημέρωση ο Νικηταράς και θα πει αυτά που θέλουν και όχι αυτά που συζήτησαν. ΣΥΡΙΖΑ με Νέα δημοκρατία δεν κολλάνε...

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ