Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνεχίζεται η στήριξη των Αρμενίων της Κω προς την πατρίδα τους- Συγκέντρωση χρημάτων σε πόλη και Καρδάμαινα

19/10/2020
322 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Οι Αρμένιοι της Κω συνεχίζουν την δράσεις τους υπέρ της Αρμενίας καθώς οι ανάγκες είναι αρκετά αυξημένες εξαιτίας των πολυήμερων συγκρούσεων στο Ναγκόρο Καραμπάχ. Ήδη έχουν σταλεί 3 φορές χρήματα από την Κω και οι προσπάθειες συνεχίζονται.   

Η Στέλλα Γρηγοριάν μαζί με τον Αρτέκ Γρηγοριάν μίλησαν στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για τις νέες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της Αρμενίας. Με μεγάλη συγκίνηση, μίλησαν για φίλους, οικογένεια και γνωστούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχει χαθεί η επικοινωνία. 

« 2 εκεχειρίες καταπατήθηκαν. Είχαν συμφωνήσει σε κατάπαυση του πυρός και το Αζερμπαϊτζάν δεν τήρησε την συμφωνία. Λένε κάποιοι ότι οι Αρμένιοι ξεκίνησαν τις συγκρούσεις. Πως μπορεί μία χώρα που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες τις με μόλις 3 εκατομμύρια πληθυσμό να κάνει κάτι τέτοιο;» 

Η νεαρή Αρμένισσα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από τους Αρμένιους ανά τον κόσμο και την συσπείρωση που υπάρχει. « Εκτός από τα χρήματα που μαζεύονται, έχουν δημιουργηθεί λίστες με εθελοντές που ανά πάσα στιγμή εφόσον χρειαστεί θα μεταφερθούν στο μέτωπο. Δεν υπάρχουν πτήσεις για Αρμενία εξαιτίας του κορονοϊού, οπότε να στείλουμε προμήθειες δεν μπορούμε. Μόνο λεφτά.» 

Ο κ. Αρτάκ εξήγησε ότι υπάρχει ειδικός τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς που εποπτεύει η Πρεσβεία της Αρμενίας. « Η Πρεσβεία μας συντονίζει σε κάθε κίνηση. Αν χρειαστεί , είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή.» 

Από την Δευτέρα το απόγευμα, έχει στηθεί ειδικό κουτί συγκέντρωσης χρημάτων έξω από το ταχυδρομείο της Καρδάμαινας. Συνεχώς θα βρίσκονται Αρμένιοι εκεί για να ενημερώνουν τον κόσμο. Επίσης υπάρχει ο κουμπαράς στο εστιατόριο «Κιβωτός του Νώε» στην οδό Μπουμπουλίνας.  

Για ακόμη φορά, οι Αρμένιοι συμπολίτες ευχαρίστησαν όλους τους Έλληνες για το ενδιαφέρον και την στήριξη, καθώς διαχρονικά οι δύο λαοί συνδέονται με μεγάλη φιλία και αγάπη.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ