Πριν την έναρξη των 37ων Πανελλήνιων αγώνων βετεράνων στίβου που πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στο Νέο στάδιο Ανταγόρας ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς στον χαιρετισμό ανακοίνωσε σε όλους την πρόθεση της δημοτικής αρχής για την ονοματοδοσία του γηπέδου.
Θέλοντας να τιμήσει λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει αρκετά στον αθλητισμό του νησιού, ένα παγκόσμιο πρωταθλητή που είναι πηγή έμπνευσης για όλους η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να φέρει ως πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί το Νέο στάδιο Ανταγόρας σε «Στάδιο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.
Φυσικά η πρόταση καταχεικροτήθηκε απ’ όλο τον κόσμο που ούτως η άλλως αποθέωσε αυτό το διήμερο τον κ. Χατζηεμμανουήλ ενώ ανακοινώθηκε παράλληλα και η προσεχή ονοματοδοσία του δρόμου που οδηγεί στο στάδιο και θα πάρει το όνομα ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή του νησιού μας με το όνομα να ανακοινώνεται σύντομα.
giafkasports.gr