Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ι. Παππά στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού

05/05/2024
130 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Γεύματα αγάπης προσφέρθηκαν στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, το Μεγάλο Σάββατο.

Τα γεύματα αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς όσες και όσους υπηρετούν στην πρώτη γραμμή στα νησιά του Αιγαίου, από τα Δωδεκάνησα μέχρι και τη Λέσβο. Τα πλούσια γεύματα προσφέρθηκαν σε στελέχη που υπηρετούν σε σκάφη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και σε Λιμενικές Αρχές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Υφυπουργός «Αυτές τις Άγιες μέρες σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο, όσες και όσους βρίσκονται στην υπηρεσία τους, μακριά από τους αγαπημένους τους ανθρώπους, με μέλημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την προάσπιση των συνόρων της πατρίδας μας. Γι’ αυτό λοιπόν παραδώσαμε, με διάθεση αλληλεγγύης, πασχαλινά γεύματα, γεύματα αγάπης, όπως έχουμε καθιερώσει να τα προσφέρουμε στις μεγάλες γιορτές της χριστιανοσύνης, σε όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που εκτελούν υπηρεσία στα νησιά μας. Χρόνια πολλά!».


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/05 - 07:29
Νωων.
Δώστε ψίχουλα!!!Να φάνε οι κότες!Τα καρβέλια και τά φιλέτα! Μόνον γειά σας καί στους κολλητούς σας!!!
Μαρία
Μαρία 07/05 - 14:54
Αγανάκτηση
Ρώτησες κ. Υφυπουργός τους συμπολίτες μας αν μπορούν να ανταπεξέλθουν άλλο στα δυσβάσταχτα ναύλα των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών ? Πάνω από χρόνο εκμεταλεύεστε τα χρήματα του μεταφορικού ισοδύναμου. Ντροπή σας και μόνο Ντροπή σας.
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 07/05 - 14:48
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ
ΠΑΠΠΑ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΦΤΕΙΣ. ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΕΙΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/05 - 20:40
Απορια
Όλο ταξίδια μου είστε και θέλετε το Μ.Ι;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/05 - 19:20
κ. Παππά με το μεταφορικό ισοδύναμο τι γίνεται ?
κ. Παππά με το μεταφορικό ισοδύναμο τι γίνεται ? Στο τέλος αντί για χρηματικό ποσό για το Μ.Ι. θα δίνεται γεύματα... Κατάντησε γελοία η κατάσταση .... Τουλάχιστον να γίνει συμψηφισμός σε οφειλές του Δημοσίου ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ