Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εντυπωσιακά γλυκά χωρίς ζάχαρη και vegan με την Παυλίνα Παπαντωνίου στο ζαχαροπλαστείο «ΚΩΣ»

28/02/2020
938 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έ να γεμάτο τετραήμερο με πολλές παρασκευές, νέες τεχνικές και υλικά χρησιμοποιήθηκαν από την executive pastry chef , Παυλίνα Παπαντωνίου στο ζαχαροπλαστείο «Κως», που πάντα πρωτοπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών. 

Σε μια ακόμη προσπάθεια  για την αυξημένη ζήτηση στα γλυκά χωρίς ζάχαρη, στα γλυκά χαμηλά σε υδατάνθρακες ή γλυκά χωρίς γλουτένη ο Γιώργος Μαίρης ιδιοκτήτης του «Κως» έκανε την αρχή. 

Μια νέα συνεργασία με την κα. Παπαντωνίου εξωτερική συνεργάτη της εταιρίας “Ledra” δημιούργησαν γευστικότατα γλυκά που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα «κανονικά γλυκά» ούτε στο μάτι αλλά ούτε και στο στομάχι. 

Με εξειδικευμένες σπουδές και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε Λονδίνο και Παρίσι η νεαρή και ταλαντούχα pastry chef,  μας εξέπληξε ευχάριστα, ότι μας παρουσίασε με τον κ. Μαίρη ήταν εξαιρετικά και ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα με πλούσια διατροφικά συστατικά που εντυπωσίασαν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους μας!

Οι θαμώνες και πελάτες του «Κως» είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν και να τα αγαπήσουν από την πρώτη τους κιόλας «γνωριμία»… 

Αναζητήστε τα πραγματικά αξίζει!   


Kαλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ