Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με πολύ κόσμο το αποκριάτικο γλέντι του Λυκείου Ελληνίδων Κω (φωτο-βίντεο)

24/02/2020
406 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μια ακόμη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού όσοι βρέθηκαν εκεί πραγματικά γλέντησαν με την καρδιά τους σε ένα άκρως αποκριάτικο γλέντι όπου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. 

Αρκετά μέλη αλλά και παιδιά επέλεξαν να μεταμφιεστούν με κορυφαία στιγμή την είσοδο τριών χορευτών του Λυκείου που με κουδούνες τους και τύμπανα ξεσήκωσαν τον κόσμο. 

Τον χορό ξεκίνησαν παιδιά από το παιδικό τμήμα με την δασκάλα τους Αρετή Φράγκου εντυπωσιάζοντας όλους, αφού κατάφεραν να κερδίσουν το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον όσο αφορά τις χορευτικές δεξιότητες τους. 

Σύσσωμο και το νέο Δ.Σ. που φαίνεται πως με πολύ αγάπη και μεράκι για την παραδοσιακή μουσική, τον χορό και γενικότερα την παράδοση του τόπου μας, έχει πολλά ακόμη να μας προσφέρει και να μας παρουσιάσει μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις στο μέλλον, διατηρώντας έτσι την πολιτιστική κληρονομιά, τα ήθη και τα έθιμα μας. 

Παρούσα στην εκδήλωση και η επίτιμη πλέον πρόεδρος, Αργυρώ Κατσίλλη που φέτος συμπλήρωσε 43 χρόνια προσφοράς στο Λύκειο Ελληνίδων Κω, παραδίδοντας την «σκυτάλη» στη νέα πρόεδρο Τέτη Φάκκου μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν. 

Καλλιόπη Δανελλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ