Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανωνυμος : Σήμερα (01:12)
Ανώνυνος - Εντάξει κ.Εκατομμάτη,το εμπεδώσαμε, κάνετε αντιπολίτευση,στηλιτεύοντας και στιγματίζοντας τους υπαλλήλους.Λυπάμαι όσους εμπιστεύονται εσάς και την μικροπρεπή πολιτική σας.Μόνο κακό κάνετε στη Δύναμη Αλλαγής, και το λεω ως ψηφοφόρος της.
Ανώνυμος: Σήμερα (01:12)
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΚ ΚΥΡΙΟ ΕΚΑΤΟΜΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ανώνυμος: Σήμερα (01:12)
Ποιος θα τους πει - ...να ξεκαβαλικέψουν? Θρασύτατοι! Μπράβο κ.Εκατομματη.
Ανώνυμος: Σήμερα (01:12)
Καλαμοκαβαλαρηδες - Νομιζει ο χονδρος οτι ειναι μαγαζακι του. Αυτη η αλαζονεια απο που ερχεται?. Να απαντας, θετικα η αρνητικα. Γιατι γραφεις τους πολιτες? Ποιος εισαι?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Μ. ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ!

30/05/2025
212 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Το Δ.Λ.Τ. ΚΩ ενημέρωσε με email που έστειλε σε πολίτη ότι όποτε δεν δίδει απαντήσεις σε αιτήσεις τότε είναι απορριπτικη η απάντηση  του. 

Αυτό βέβαια θα ίσχυε μόνο στις αρνητικές διοικητικές πράξεις σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πρέπει η διοίκηση να απαντά στον πολίτη έστω και αρνητικά.  Υποθέτω ότι αυτό το νομικό ατόπημα να έγινε από την πίεση που δεχεται προφανώς από τον όγκο των δεκάδων που υποβαλλονται καθημερινά προς το Δ.Λ.Τ. ΚΩ!!

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανωνυμος
Ανωνυμος 31/05 - 22:13
Ανώνυνος
Εντάξει κ.Εκατομμάτη,το εμπεδώσαμε, κάνετε αντιπολίτευση,στηλιτεύοντας και στιγματίζοντας τους υπαλλήλους.Λυπάμαι όσους εμπιστεύονται εσάς και την μικροπρεπή πολιτική σας.Μόνο κακό κάνετε στη Δύναμη Αλλαγής, και το λεω ως ψηφοφόρος της.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 11:02
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΚ ΚΥΡΙΟ ΕΚΑΤΟΜΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟ ΘΕΜΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 18:29
Ποιος θα τους πει
...να ξεκαβαλικέψουν? Θρασύτατοι! Μπράβο κ.Εκατομματη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/05 - 17:36
Καλαμοκαβαλαρηδες
Νομιζει ο χονδρος οτι ειναι μαγαζακι του. Αυτη η αλαζονεια απο που ερχεται?. Να απαντας, θετικα η αρνητικα. Γιατι γραφεις τους πολιτες? Ποιος εισαι?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ